Wat is het scholingsaanbod dat geaccrediteerd is door de SKGV?

In de scholingsagenda vind je informatie over na- en bijscholingsactiviteiten waar je als geestelijk verzorger aan kunt deelnemen. Je vindt hier ook een lijst met intervisiegroepen, regiogroepen en langere studietrajecten. Je kunt de scholingsagenda direct bekijken, maar ook als je inlogt in je digitale dossier door te klikken op ‘opleidingen’.

Scholingsaanbod Vakbekwaamheid en Levensbeschouwing/Spiritualiteit

In de scholingsagenda vind je het actuele scholingsaanbod in de categorie Levensbeschouwing en Spiritualiteit en in de categorie Vakbekwaamheid. Je leest wie ze aanbiedt, wanneer die activiteiten plaatsvinden, hoeveel punten je ervoor kunt krijgen en in welke registercategorie ze vallen. De aanbieder voegt de punten toe aan je dossier.

Geregistreerde intervisie- en regiogroepen

Je vindt in de scholingsagenda een lijst van geregistreerde intervisie- en regiogroepen. De contactpersoon van de groep zal de punten toevoegen aan je dossier.

Langere studietrajecten

Sommige opleidingen duren langer en vragen meer inspanningen. Deze langere studietrajecten staan apart vermeld in de scholingsagenda. Je kunt deze opleidingen zelf toevoegen aan je dossier.