Contact

Contact met toetsingscommissie

Kun je het antwoord op je vraag over in- en uitschrijving, puntenregistratie, herregistratie, accreditatie van na- en bijscholingsactiviteiten niet vinden op de website? Alle vragen hierover kunnen worden gesteld aan de toetsingscommissie van de SKGV.
Je kunt daarvoor een e-mail sturen aan toetsingscommissie@skgv.nl. In principe krijg je binnen ca. zes weken een reactie.

Contact met het bestuur

Alle vragen over de visie en het beleid van de SKGV, algemene bestuurszaken en de website kunnen worden gesteld aan de ambtelijk secretaris van de SKGV. Je kunt daarvoor een e-mail sturen aan bestuur@skgv.nl. In principe krijg je binnen ca. zes weken een reactie.

Vragen over een factuur?

De meeste facturen worden verstuurd via PE-online. Alle vragen over facturatie kunnen worden gesteld aan de penningmeester via factuur@skgv.nl. We proberen je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. In principe krijg je binnen ca. zes weken een reactie.

Belafspraak maken?

De SKGV is niet rechtstreeks telefonisch bereikbaar. Daarom ontvangen we je vragen graag per e-mail. Je kunt eventueel vragen om een belafspraak. Stuur daarvoor een e-mail waarin je duidelijk je telefoonnummer vermeldt en de vragen die je hebt. Zet in de titel dat je graag een belafspraak wilt.