Ik heb technische hulp nodig om mijn registratie te verlengen

Als je je registratie wilt verlengen moet je dit zelf actief aanvragen. Als je dit niet doet, verloopt je registratie definitief 3 maanden na de einddatum van je periode.

Heb je je dossier aangemeld, maar stuurt de toetsingscommissie je dossier terug? Dan heeft de toetsingscommissie nog enkele vragen voor je. In het begeleidende bericht dat je vindt in het postvak ‘berichten’ in PE-online staat vermeld welke informatie je nog moet toevoegen.

Het kan zijn dat er documenten ontbreken. Je kunt de documenten alsnog toevoegen en je dossier opnieuw aanmelden.

Het kan zijn dat er informatie ontbreekt die je op dit moment (nog) niet hebt. Neem in dat geval contact op met de toetsingscommissie om te overleggen wat je kunt doen.

Een overzicht van alle stappen

In onderstaande infographic kun je in een oogopslag zien hoe je je kunt inschrijven.
Als je op de infographic klikt, dan kun je erop inzoomen.