Ik heb een langer studietraject gevolgd: hoe komen de punten in mijn dossier?

Een langer studietraject dat door de SKGV is erkend kun je zelf toevoegen aan je digitale dossier nádat de opleiding is afgerond. Soms kun je hiervoor de punten zelfs verdelen over twee registratieperiodes. Voeg in dat geval de punten voor de eerste registratieperiode direct toe na afronding van de opleiding. De punten voor de tweede registratieperiode kun je pas aan je dossier toevoegen als je volgende periode is gestart.

Stap 1. Documentatie opzoeken

We vragen je om een kopie van je certificaat toe te voegen aan je dossier. Zorg ervoor dat je dat document bij de hand hebt.

Stap 2. Aanvraag invullen

• – Log in in je digitale dossier en kies voor ‘snel toevoegen’.
  • – Kies vervolgens voor ‘langere studietrajecten’.
  • – Vul de aanvraag in en kies bij het ‘soort studietraject’ voor de betreffende opleiding, en evt. de betreffende periode.
  • – Voeg de gevraagde documenten toe.
  • – Je dient je aanvraag in door te klikken op ‘verzenden’ (links bovenaan de pagina).

Stap 3. Beoordeling van de aanvraag

De toetsingscommissie ontvangt je aanvraag en beoordeelt of deze compleet is. Je ontvangt binnen circa 6 weken via PE-online een reactie. Pas na goedkeuring zijn de punten zichtbaar op de pagina ‘mijn dossier’.