Ik heb als contactpersoon van een intervisie- of regiogroep technische hulp nodig

Ik wil direct inloggen, waar moet ik zijn?

Ben je contactpersoon van een intervisie- of regiogroep, dan kun je in PE-online inloggen met je gebruikersnaam en je wachtwoord als aanbieder.

Het lukt me niet om een account aan te maken (autorisatie aan te vragen)

In de handleiding zetten we alle stappen op een rij.

Ik heb al een account en wil accreditatie aanvragen voor de groep

In de handleiding zetten we alle stappen op een rij.

Ik wil de aanwezigheid van de deelnemers registreren

In de handleiding zetten we alle stappen op een rij.

‘Ik wil de accreditatie voor onze groep verlengen’

De SKGV verleent regio- en intervisiegroepen accreditatie voor 3 jaar. Na die periode moet je verlenging van je accreditatie aanvragen. We controleren daarmee of de groep nog steeds actief is en of de gegevens van de groep nog correct zijn. In de handleiding zetten we alle stappen op een rij.

Ik ben mijn inloggegevens vergeten

Ben je je inloggegevens vergeten? Kies dan op de inlogpagina voor aanbieders van een groep voor de tekst ‘Uw inloggegevens (gebruikersnaam en/of wachtwoord) opvragen? Klik hier om deze op te vragen.’

Vul het e-mailadres in waarmee je als groep geregistreerd bent bij de SKGV. Binnen 15 minuten ontvang je een e-mail waarin je gebruikersnaam staat en een link om je wachtwoord te herstellen. Heb je de e-mail niet ontvangen? Controleer dan eerst de map ‘ongewenste e-mail’ of ‘spam’ in je mailbox, of probeer het opnieuw.

Onze groep krijgt een andere contactpersoon

Wanneer de contactpersoon van de groep wisselt hoef je geen nieuw account aan te maken. De ‘oude’ contactpersoon kan via ‘instituutgegevens’ de naam en contactgegevens aanpassen naar de ‘nieuwe’ contactpersoon. De nieuwe contactpersoon kan vervolgens een nieuw wachtwoord aanvragen door op de inlogpagina te kiezen voor ‘Uw inloggegevens (gebruikersnaam en/of wachtwoord) opvragen? Klik hier om deze op te vragen.’
Vul het nieuwe e-mailadres in en binnen 15 minuten ontvang je een e-mail waarin je gebruikersnaam staat en een link om je wachtwoord te herstellen.

Ik heb een andere vraag

Voor alle inhoudelijke én technische vragen rond intervisie- en regiogroepen en het gebruik van PE-online kun je per e-mail contact opnemen met de toetsingscommissie. Je kunt ook vragen om een belafspraak als je dit op prijs stelt.

Krijg je een foutmelding bij het werken met PE-online, stuur dan bij de e-mail een schermafbeelding mee. We kunnen dan gemakkelijker zien wat er mogelijk mis gaat. Schrijf ook in de e-mail wat je probeerde te doen en wat er mis ging.