Ik wil een overzicht van alle door mij gevolgde scholingen maken

Stap 1. Criteria bepalen

Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord in je digitale dossier.

Kies voor ‘PE-activiteiten’ en geef bij de filters aan welke scholingen je in het overzicht zichtbaar wilt maken, bijvoorbeeld alle scholingen in een bepaald jaar.

Kies voor ‘filteren’: alleen de scholingen die je in jouw overzicht wilt zien zijn nu ook zichtbaar.

Stap 2. Downloaden

Wil je graag dit overzicht downloaden, kies dan voor ‘deel activiteiten’ (linksbovenin het scherm). Zet een vinkje voor ‘selecteer alles’ en maak vervolgens je keuze of je het overzicht beschikbaar wilt hebben als pdf-document (kies voor ‘maak PDF’) of als excel-document (kies voor ‘maak Excel’).

Na enkele seconden kun je het overzicht downloaden.