Ik bied scholing aan

Heeft u niet eerder scholingsactiviteiten aangeboden bij de SKGV, dan dient u eerst aan account aan te maken. Dat noemen we ook wel: een autorisatie aanvragen. Dat doet u via ons systeem PE-online, waarover u meer informatie kunt nalezen.

Na het inloggen kunt u de gegevens van een scholing invullen en op die manier een accreditatieaanvraag indienen. Uw aanvraag wordt beoordeeld door de toetsingscommissie van de SKGV op basis van het door de SKGV vastgestelde toetsingskader.

De toetsingscommissie kent punten toe en bepaalt de categorie waarin uw scholingsactiviteit wordt opgenomen. Is uw activiteit geaccrediteerd, dan wordt zij voor geestelijk verzorgers zichtbaar in de openbare scholingsagenda. U kunt ook de uitgebreide voorwaarden voor het indienen van een accreditatieaanvraag bekijken, inclusief de daaraan verbonden kosten.

Binnen twee maanden na afloop van de scholing geeft u zelf aan welke deelnemers aanwezig waren bij de scholing.

Heeft u al een account in PE-online voor een andere beroepsgroep, dan kunt u inloggen en autorisatie aanvragen voor de SKGV. Uw accreditatieaanvraag kunt u vervolgens voor meerdere beroepsgroepen tegelijkertijd indienen.