De commissie Onderzoek Initiële Opleidingen beoordeelt de initiële opleidingen die je kunt volgen als je aan de slag wilt als geestelijk verzorger. Het doel is om de kwaliteit van deze opleidingen te borgen. Vind jij het leuk om hieraan een bijdrage te leveren? Dan zoeken we jou! Het enige wat we vragen is dat je affiniteit hebt met onderwijs en werkzaam bent als geestelijk verzorger. Daarnaast is het een pré als je ervaring hebt met het geven van onderwijs. 
 
De tijdsinvestering is ongeveer 20 uur per jaar. Deze tijd besteed je aan het om toerbeurt inhoudelijk beoordelen van de opleidingen en aan de vergaderingen. Deze vragen natuurlijk ook wat voorbereidingen en eventuele opvolging van acties. We komen ongeveer 3x per jaar digitaal bij elkaar. En natuurlijk krijg je per vergadering 1 punt in de categorie Beroepsontwikkeling.
Meer informatie? Neem contact op met Francis Krabshuis via toetsingscommissie@skgv.nl.