Ik heb individuele gesprekken gevoerd (bijv. met een supervisor): hoe komen de punten in mijn dossier?

Gesprekken met een begeleider kun je zelf toevoegen aan je digitale dossier, nadat het traject is afgerond.

Stap 1. Documentatie opzoeken

Om te kunnen beoordelen of de begeleider voor accreditatie in aanmerking komt, vragen we je de verklaring die je van je begeleider krijgt digitaal toe te voegen aan je dossier. Heb je vooraf expliciet toestemming gevraagd aan de toetsingscommissie om gesprekken voor punten in aanmerking te laten komen, voeg dan later ook die documenten toe.

Stap 2. Aanvraag invullen

Log in in je digitale dossier en kies voor ‘snel toevoegen’. Kies vervolgens voor ‘scholing niet vooraf geaccrediteerd’. Vul de datum in en kies de juiste categorie:

• – Voor gesprekken met een geestelijk begeleider: Levensbeschouwing en Spiritualiteit.
  • – Voor gesprekken met een coach: Coaching.
  • – Voor gesprekken met een supervisor of leertherapeut: Supervisie / leertherapie.

Vul de aanvraag verder in en voeg de gevraagde documenten toe. Je dient je aanvraag in door te klikken op ‘verzenden’ (links bovenaan de pagina).

Stap 3. Beoordeling van de aanvraag

De toetsingscommissie ontvangt je aanvraag en beoordeelt of deze compleet is en of deze past binnen de criteria. Je ontvangt binnen circa 6 weken via PE-online een reactie. Pas na goedkeuring zijn de punten zichtbaar op de pagina ‘mijn dossier’.