Ik heb een niet-geaccrediteerde scholing gevolgd: hoe komen de punten in mijn dossier?

Een niet-geaccrediteerde scholing kun je zelf toevoegen aan je digitale dossier nádat de scholing is afgerond.

Stap 1. Documentatie opzoeken

Om te kunnen beoordelen of de scholing alsnog voor accreditatie in aanmerking komt, vragen we je om een uitgebreid programma en tijdschema te uploaden én een bewijs van deelname. Zorg ervoor dat je die documenten bij de hand hebt

Stap 2a. Aanvraag invullen

– Log in in je digitale dossier en kies voor ‘snel toevoegen’.
– Kies vervolgens voor ‘scholing niet vooraf geaccrediteerd’.
– Vul de aanvraag in en voeg de gevraagde documenten toe.
– Je dient je aanvraag in door te klikken op ‘verzenden’ (links bovenaan de pagina).

Stap 2b. Opnieuw indienen van een teruggestuurde aanvraag

Soms stuurt de toetsingscommissie een ingediende aanvraag terug, bijvoorbeeld wanneer de toetsingscommissie de aanvraag niet goed kan beoordelen omdat er niet voldoende informatie in de aanvraag is bijgevoegd. De toetsingscommissie vraagt je dan om meer informatie. In deze handleiding vind je hulp bij het opnieuw indienen van een aanvraag.

Stap 3. Beoordeling van de aanvraag

De toetsingscommissie ontvangt je aanvraag en beoordeelt of deze compleet is en of deze past binnen de criteria. Daarbij heb je geen garantie dat je alsnog punten ontvangt. Je ontvangt binnen circa 6 weken via PE-online een reactie. Pas na goedkeuring zijn de punten zichtbaar op de pagina ‘mijn dossier’.