Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan?

In je digitale dossier in PE-online kun je je eigen gegevens zelf gemakkelijk wijzigen (uitgezonderd je achternaam). Klik daarvoor op ‘mijn gegevens’.

Op deze plek kun je ook aangeven of je de berichten wilt laten doorsturen naar je e-mailadres. Je kunt daarbij zelf de frequentie bepalen.

Wil je je achternaam laten wijzigen? Stuur dan een e-mail naar de toetsingscommissie.

Wanneer je het aantal uren dat je werkzaam bent hebt aangepast en dit ook invloed heeft op het aantal te behalen punten, dan krijg je binnen enkele weken een bericht van de toetsingscommissie dat dit ook in je digitale dossier is aangepast.